...
Bästa städtjänster runt om i sverige - Prioclean städtjänster
HEM

Våra tjänster

Vad vi GÖR

Städning i bostäder

​Vår städservice är utformad för att ge största möjliga renlighet och ordning i ditt hem. Oavsett om det är en engångs djuprengöring eller regelbundet underhåll ser vi till att dina bostadsutrymmen är fläckfria och inbjudande, vilket ger en hälsosammare och bekvämare miljö för dig och din familj.

Kommersiell städning

För företag är en ren och välskött arbetsyta avgörande. Våra kommersiella städtjänster är skräddarsydda för att möta ditt företags unika behov. Vi arbetar flitigt för att skapa en orörd miljö som imponerar på dina kunder och förbättrar de anställdas produktivitet.

Djup rengöring

Ibland behöver utrymmen mer än bara en yta rengöras. Vår djuprengöring är en intensiv rengöring från topp till botten som riktar sig mot dold smuts, smuts och bakterier. Den är perfekt för en grundlig uppfräschning, städning efter konstruktionen eller för att förbereda en speciell händelse.

In-/utflyttningsstädning

Att flytta kan vara en stressig tid. Vår in-/utflyttstädning säkerställer en smidig övergång. För de som flyttar in förbereder vi ett fräscht och hygieniskt utrymme. För de som flyttar lämnar vi platsen fläckfri, hjälper dig att få tillbaka din deposition eller imponera på potentiella köpare.

Kontakta oss idag

Kontakta oss till idag via vår e-post, telefonkontakt, adress eller tryck på knappen "Få en offert" för att nå oss!

+46 08983808

Info@prioclean.se

Terapivagen 12D 14156, Huddinge

Rulla till toppen