...
Bästa städtjänster runt om i sverige - Prioclean städtjänster
HEM

FAQ

Vanliga frågor

Välkommen till Prioclean, där vi tror på transparens och att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Vi förstår att du kan ha frågor om våra städtjänster och vi finns här för att ge svaren. Nedan har vi sammanställt en lista med vanliga frågor för att lösa alla frågor du kan ha. Om du inte hittar den information du letar efter får du gärna kontakta oss direkt. Din tillfredsställelse och sinnesfrid är våra högsta prioriteringar.

Nu, låt oss dyka ner i några vanliga frågor och göra dig väl bekant med Priocleans värld!

Bästa städtjänster runt om i sverige - Prioclean städtjänster

Att be om en städtjänst är lika enkelt som att skicka ett meddelande till en vän. Du kan nå ut via vår hemsidas kontaktformulär, eller till och med ringa oss på +46-073-9826064. Vi är här för att göra processen enkel och bekväm för dig.

Prioclean är din favorit för både hem- och kontorsstädning. Oavsett om det är ditt mysiga vardagsrum eller din livliga arbetsplats, är vi specialiserade på att få varje hörn att gnistra.

Absolut! Din familj, inklusive de lurviga medlemmarna, förtjänar det bästa. Det är därför vi använder rengöringsprodukter som inte bara är effektiva utan också skonsamma och säkra för alla i ditt hem.

Vi förstår att transparens är nyckeln. Kostnaden för våra städtjänster skräddarsys efter dina unika behov. Kontakta oss för en trevlig pratstund, så ger vi dig en detaljerad och förpliktande uppskattning.

Det är helt upp till dig och din komfortnivå. Många av våra kunder gillar att träffa oss under den första städningen, men efter det kan du välja vad som fungerar bäst för dig – oavsett om det är att vara närvarande eller ge oss tillgång.

Förtroende är grunden för vår tjänst. Våra städpersonal är inte bara skickliga utan också pålitliga individer. Vi förstår vikten av säkerhet, och din sinnesfrid är vår prioritet.

Vi är här för att passa in i din livsstil. Oavsett om du behöver en engångs djuprengöring eller regelbundet underhåll, erbjuder vi flexibelt schemaläggning – varje vecka, varannan vecka eller månadsvis. Låt oss hitta en rytm som passar dig.

Dina unika behov är viktiga för oss. Om det finns en specifik förfrågan som inte täcks av vår webbplats är det bara att meddela oss. Vi har alla öron och redo att skräddarsy våra tjänster för att möta dina krav.

Kontakta oss idag

Kontakta oss till idag via vår e-post, telefonkontakt, adress eller tryck på knappen "Få en offert" för att nå oss!

+46 08983808

Info@prioclean.se

Terapivagen 12D 14156, Huddinge

Rulla till toppen